Broodbar Boer’n Bontje

Multi-culti lunch & ontbijt

Bij binnenkomst word je welkom geheten door tekst op de muur in drie talen. Er staat in het Turks Afiyet Olsun, in het Surinaams Njang Switi en in het Nederlands Eet Smakelijk. De combinatie van deze drie landen en culturen vind je ook terug op de kaart. En achter in de keuken, want Jermain en zijn vrouw Ozlem smelten hun eigen culturen samen in deze knusse en hippe Broodbar Boer’n Bontje. Een bonte verzameling van culturen dus.

Begin de dag met een lekker Turks ontbijtje of lunch met een roti wrap met Kofte & Antep Ezmesi (platte gehaktballetjes met kuiden en een frisse saus van het huis).  Je raakt tijdens het lunchen de draad kwijt wat nou waar vandaan komt. Maar daar wil en hoef je ook helemaal niet mee bezig zijn. Dat het lekker is staat voorop en zo kun je jezelf nog eens leuk laten verrassen.

Zo zijn ook de frisdrankjes net even anders dan wat je gewend bent. Smaken als Pruim-Kardemom of Dadel-Granaatappel sieren de kaart. Geef jee een feestje? Boer’n Bontje verzorgd met liefde de catering.

Kortom de Boer mist een hoop als ie alleen eet wat ie kent 😉