Daantje Food and Drinks

Vegan restaurant

Bij Daantje Food and Drinks kun je heerlijk genieten van biologisch en plantaardige lekkernijen, lunch, zoetigheden en een diner. Een uitkomst voor de veganist, vegetariër en flexitariër (als je vaker geen vlees of vis eet). Maar ook als je gewoon een keer wilt ervaren hoe je lekker kunt eten zonder vlees of vis kun je hier terecht.

Zo kun je hier genieten van een heerlijke Dutch Weedburger (en nee daar ga je niet van spacen! Hij is gemaakt van zeewier) of huisgemaakte appeltaart, soep van de week of de Healty Bowl, een salade van de week. Een heerlijke High Tea of koffie is Daantje ook niet vreemd, maar dan natuurlijk wel zonder boter, kaas en eieren.  Reserveer je even je plekje?Zomers is het heerlijk vertoeven in de tuin aan de achterkant. Een klein verborgen paradijsje.

Daantje organiseert regelmatig leuke events met fijne live muziek op de zaterdagmiddag of workshops waarbij lekker en gezond eten centraal staat. Heb je thuis een feestje of wil je zelf een workshop organiseren, dan kun je ook bij Daantje Food and Drinks terecht. 

Op vrijdag en zaterdag kan je ook ’s avonds genieten van een maaltijd in het Daantje Food & Drinks restaurant. Eten wat de pot schaft. Een 2 of 3 gangen menu met iedere week een ander thema. Ook regelmatig met een gastkok.