Kind Zo Blij

Kinderkleding met een goed verhaal

Het begon als een fijne webwinkel met spullen waar je als een Kind zo blij van wordt. Kinderkleding met een goed verhaal. Ondertussen is het al veel meer dan dat. Sinds september 2016 is er een stenen winkel bijgekomen. In een prachtig monumentaal pand aan de Voorstraat West zijn de dames Stella en Nelleke nu te vinden.

Zodra je het pand binnenwandelt wordt je inderdaad direct als een Kind zo blij. Hippe jongens en meidenkleding, kleurrijke kaplaarsjes, vele kraamcadeautjes en toffe rugzakken. En het mooie is dat er aan al die spullen een goed verhaal hangt.

Bij de inkoop wordt er gekeken naar een eerlijke productie, arbeidsomstandigheden en biologische materialen. De vrolijke kinderkleding zit heerlijk comfortabel en geeft je een alles behalve “geitenwollensokken”-gevoel. Zo zijn de rugzakken bijvoorbeeld zijn gemaakt van gerecyclede pet-flessen.

Verder vindt je er mooie vintage posters waarmee je je weer even terug in de tijd waant en nog veel meer leuke spulletjes. Genoeg redenen voor een bezoekje aan deze winkel waar je vrolijk van wordt.