Restaurant Post

In het oude Dordtse postkantoor vind je tegenwoordig een nieuwe, hippe hotspot. Eentje waar je je culinair kunt laten verwennen. De historie van het pand komt mooi terug in de postwand, waar je je verjaardagskaartjes kunt plannen. Post stuurt ze dan op de juiste dag voor je op. Wat een top idee.

De doorgewinterde Horeca ondernemers Edwin Roestenberg en Alex Verburg hebben de handen ineen geslagen om een plek te maken waar ze zelf graag zouden komen. Dus waan je in Barcelona aan de tapasbar of droom lekker weg over Italië bij je pizza of pasta. Je kunt er alle dagen van de week terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner en alles wat daar tussen in zit.

Verover een plekje in de vintage huiskamer of schuif aan bij één van de tafeltjes in het restaurant. Regelmatig kun je hier verrast worden door wat live muziek of andere evenementen.

Liever je favoriete broodje, pizza of stukje taart met koffie to go? Bij Post kun je het zo bestellen om mee te nemen. Als ik terug denk aan die hemelse pistache nutellataart… Oh my, ik zou het wel weten!